torsdag 17 mars 2011

Elisabet har knåpat ihop en lite finare blogglayout, hoppas ni gillar den! Det var lite krångligt men nu är vår kära Alex med på ett hörn eller två här i blöggis. Säg till om det är något som krånglar, och är det någon som vet hur man ändrar färg på inläggsrubrikerna i blogger så säg gärna till!

5 kommentarer:

  1. tror att det är så enkelt som att man går in på avancerade inställningar när man är inne på layoutgrejen och så finns det en punkt som heter inläggsrubriker eller nått sånt.. testa er fram eller säg till mig så ska jag ta reda på exakt hur det funkar! Annars tycker jag hela layouten är hemskt fin som den är nu också :)

    SvaraRadera
  2. Åhåhå! Det är ju Kuala Lampur Tower ni lyckats snitsa in på er blogg. Snyggt!
    Ni har verkligen en fin blogg, inte minst de proffsiga fotografierna. Den 15 april åker jag faktiskt med Koritsia till Berlin (3 dagar) och ska bland annat sjunga i den famösa Gedächtnis Kirche!! Hoppas vi kan ses då! Jag ska stanna några dagar efteråt (det är påsklov) för att hälsa på min brorsa också.

    GS. gillar era konsumenttest på yougurthar ;)

    SvaraRadera
  3. Förresten, såg ni kuddkriget med ca 2000 pers som utspelade sig på Brandenbürger Tor i söndags?

    https://www.youtube.com/watch?v=eE_2Rc_qoFI&feature=player_embedded

    SvaraRadera
  4. Hej Elisabet och Hilda!
    Så fin blogg ni har! Väldigt rolig att läsa och mycket välskriven! Dock står det väldigt lite om era helkvällar med blockflöjtsduospel!
    Nå, vi saknar er förstås på Kulturskolan. Väldigt många nybörjare har vi nu, 21 st Annika och jag tillsammans. Vi ska ha läger nästa helg och Annika gör då Tristan o Isolde med det som är kvar av Saltarello och så har vi en saga om jätten FINN med de yngre (massor!). En ny kvartett med Erik L, Filippa, Dominic och Hampus har bildats, det är kul, de låter väldigt bra.
    Jag är så imponerad över att ni finner er så väl tillrätta och fixar allt med bostad jobb, tyska osv, ni är duktiga! Det är bra att ni har varann.
    Kram och hälsningar
    Pia

    SvaraRadera