torsdag 17 mars 2011

hur man använder en tysk konservöppnare

Hurra! Hilda made it, vi har nu kunskapen om hur man använder en tysk konservöppnare!
Härom dagen när vi skulle öppna en konservburk kom vi på att den enda sak vi har att öppna med är en omöjlig tysk konservburksöppare. I panik gick vi in på Gabriellas blogg, eftersom vi hade sett att hon hade skrivit lite om hur man gör med de omöjliga mackapärerna. Guiden gick dock inte att hitta, och paniken i casa Gullberg-Holmgren tilltog. Tillslut fick vi bända upp den dumma burken. Men idag lyckades vi alltså, fantastiskt!

Vi använde den till att linsgryta, mums! Dock tror vi att vi har fel teknik när det gäller att koka linser, hur ska man egentligen gör för att de inte ska bli överkokta och hårda på samma gång?

1 kommentar:

  1. Oh my god! Er konservöppnare ser verkligen sjukt komplicerad ut (okej, det var svårt att få det där att inte låta ironiskt, men det är ingen ironi, jag lovar!). Jag är stolt över er!

    SvaraRadera