söndag 6 mars 2011

En månad i Berlin!



I tisdags firade vi en månad i Berlin. Det var fint väder så vi åkte till Tiergarten och promenerade. Fast det blev väl inte så mycket promenad utan mest solande på en parkbänk.

3 kommentarer:

  1. vad är det för jacka elisabet? (kommentarskungen)

    SvaraRadera
  2. en luddig kofta i alldeles för stor storlek från humanas rea som jag använder som jacka! lite för kall egentligen, aber när solen skiner geht's prima!

    SvaraRadera
  3. Svar: Ledsen att jag inte svarat på din kommentar förräns nu, men något kommer alltid i vägen! Men jag vill svara för den var himla smart! Jag håller hemskt mycket med dig, och jag tror det är lite dit jag vill komma också. Jag tror att det viktigaste är att man värderar kultur så lite som möjligt. Man ska inte förakta popkultur och heller inte se ”finare” kultur som för svårt. Blir man av med sina förutfattade meningar så tror jag man får ut som mest av allt. För mig handlar allting bara om vad som berör mig och passar min sinnestämning - ibland är det Marian Keys som gör det, ibland Strindberg.

    Och förresten, hemskt trevligt att jag äntligen hittade er blogg! Kul att få läsa om hur ni har det! Vår planerade Berlinresa blir sorgligt nog inte av, men just därför tycker jag ni ska fortsätta blogga extra mycket så att jag får lite berlinkänslor i alla fall! Är allting bra där nu, funkar det med jobb och så?

    SvaraRadera