söndag 20 februari 2011

allting blir inte alltid som man har tänkt sig

Så är det. Elisabet fick idag veta att hon inte får vara kvar på salladsbarsjobbet, hon fick ingen riktig anledning varför. Tråkigt såklart eftersom hon trivdes och tyckte att hon lärde sig snabbt efter omständigheterna. Hon trodde att det var ett fast jobb, men det verkar som att det bara var provjobb alltihop. Nu blir det till och leta ett nytt deltidsjobb helt enkelt. Trots att det var jättejobbigt att få veta är Elisabet ändå positiv och ser det som en ny början och förhoppningsvis hittar hon ett bättre jobb (med högre lön!). Det är bara att gå vidare och med sig i bagaget har hon nu kunskapen om några smoothies och en god tomatsoppa.

I går var vi på en inflyttningsfest hos två tjejer från Ung i Berlin. Hemskt trevligt! Vi kom hem och lade oss och två timmar senare gick Hilda upp för sitt tidiga morgonpass på bageriet. Tänk vad kaffe kan göra underverk! Vi har båda jobbat idag (Elisabet har ju fortfarande ett jobb på Eko-affären), ingen vilodag här inte! Sedan har vi gjort pasta-carbonara till middag och nu ska vi se på film!

Cliffhanger: Vi har testat några yoghurtar som vi inom en snar framtid kommer lägga upp recensioner på. Vi vet att ni har längtat!

1 kommentar:

  1. Triist med jobbet, men ge inte upp! Vi tänker på dig och håller tummarna! Puss o kram, och Hed,lunds hälsar också

    SvaraRadera